over mij

“Hé, je hebt geen bril op vandaag!” 

Die uitspraak van een jongen van 5 maakte helemaal gewoon mijn dag. Want ik heb helemaal geen bril. Maar die ochtend had ik gewoon geen tijd genomen om mijn make-up op te doen. En dat zag hij. Die opmerkzaamheid en eigenheid van kinderen is precies de reden waarom ik nu werk als kinder- en jongerencoach. Het maakt me echt blij.

 

Die echtheid is ook een belangrijke reden geweest waarom ik al die jaren geleden heb gekozen voor de gehandicaptenzorg. Daar werkte ik met allerlei verschillende doelgroepen; van jongeren met een licht verstandelijke beperking, tot jong volwassenen met meervoudige of complexe zorgvragen, zoals als hechtingsproblematiek, misbruik, verslaving en zelfbeschadiging.

 

In die tijd heb ik geleerd dat achter elk moeilijk of onbegrijpbaar gedrag altijd een kwetsbare hulpvraag zit. Hoe lastig het gedrag ook is, in de kern ligt er angst, verdriet, boosheid of een andere emotie onder. 

je bent goed zoals je bent!

Mijn wieg stond in Groningen en ik ben opgegroeid met mijn ouders en broer in Assen. Op mijn 21e heb ik mijn vleugels uitgeslagen en ben ik in Amsterdam gaan wonen. Hier voel ik alle vrijheid om mezelf te zijn. 

 

Thuis heb ik twee hele leuke en eigen-zinnige kinderen: Dot (9) en Len (6). De driving force achter mijn keuze om de opleiding tot psychodynamisch kind- en jongerencoach te gaan doen. En ook mijn grote liefde Thomas, die trouwens deze website heeft gemaakt. Iedere dag kijk ik vol trots naar ons familieportret op mijn arm.

de pom van mijn schoonmoeder

Zet een tent op een groot veld en ik ruik avontuur. Ik maak graag lol met mijn gezin, maar ook met vrienden. Op festivalletjes, in het theater, ja zelfs in de sportschool. En je mag me altijd wakker maken voor de pom van mijn schoonmoeder! 

 

Ik geef – en ontvang – graag veel liefde en aandacht. Ik droom groots. Want ik heb geleerd, wat je voedt GROEIT. 

 

Daarom is voor de kinderen en jongeren in mijn praktijk geen droom te gek. Want ook al ben je er nog niet, je kunt altijd beginnen. 

wil je een kennismaking plannen?

Stuur me een berichtje via het formulier of neem gemakkelijk contact me op via WhatsApp.